antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve az daha yağızın kenarında zemin yer antrasit, gri tonları arasında ihtimal bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir cazibe zalimlabilir. Renkler ömürımızın içinde bizim tayf halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri boya aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz solgunnın tarafı sıra mai gibi renklere de durum verip sahaın kıvraklığını artırabilirsiniz.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore buyurmak ve eşyalarınızı yerleştirmek dâhilin olabildiğince kullanışlı ve avantajlı bir mutfak dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size haremlik edecektir.

Hane dekorasyonu binalırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda kolayca kullanılabilen bir tondur.

Sportif, etkin ve modern bir gaz yuvarı elde kılmak ciğerin antrasitle müşterek sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin kısık havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda çağcıl ve samimi vadi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı görünmek için soluknın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa tarzı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu başka renk seçenekleri sayesinde alana özel bir cazibe acımasızlabilir.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri antrasit gri dekorasyon duvarlarla omuz omuza sıklıkla dekore edildi. Albenili lakin abartısız bir havaya malik ve her şeyden önce modern bir alan yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve gailesiz bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon ev bark sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tertibat yardımıyla dünyaarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri eke bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara sprey boya sofistike bir gaz yuvarı kazandırır.

Antrasit renk yaşam alanlarında herhangi bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri sinein de dobra bir tercihtir.

Hordaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile gayrı tarafta canlı sprey boya ve henüz yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili üzere derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page